Select Page

Hello There!

Vad vi gör. Hur vi gör det. Varför vi gör det.

"
"

Who

Vi grundade Sveriges första oberoende mediebyrå och har sedan förgrenat sig till en digital fullservicebyrå med närvaro i Sverige, Singapore och Portugal.

ENA kombinerar digitala verktyg, plattformar och spetskompetens. Med en digital sandlåda bestående av medieplanering, innehållsdistribution, design, konstnärlig talang och toppteknologiska lösningar.

Alla våra lösningar är skalbara, transparenta och vinklade mot samarbete snarare än konkurrens.

Det är med stor stolthet och nyfikenhet vi hjälper ett brett spektrum av sektorer genom den digitala transformationen; från ”mom & pop”-butiker till Enterprise-företag med tusentals anställda.

Kalla Fakta

När allt det digitala är abstrakt och munlädret går, kan det ofta vara svårt som beställare att första vad det är man får eller t.o.m beställer. Vi kryddar gärna vår svada med en stor portion kalla fakta från riktiga case samt en ordentligt specad lista.

0

Procent mer marknadsföring för pengarna än byrå #2. ENA fick bencha våra muskler gentemot en “go to”-leverantör. Resultatet?  4.5x pengarna när det kommer till antal visningar och klick till kampanjsida.

0

Plus offerter / år för ett serviceföretag tack vare en gedigen SEO-strategi. Resultatet? 320% växt på omsättningen och 927% i tillväxt på sista raden. 

0

Gånger pengarna tillbaka vid en leverans av E-handel från ENA. Försäljning via organiska resultat står idag för i snitt 3% av företagets omsättning. 

0

Procent lägre kostnad per klick (CPC) samt en ökning av CTR (Click through rate) med 18% genom en kontinuerlig optimering av Google-kampanjen gör att klienten idag har mer pengar att lägga på övrig marknadsföring.

"
"

How

När horisonten för vad som är tekniskt möjligt flyttas exponentiellt längre framåt kan det vara skrämmande
att inse att det är omöjligt att nå den. Det är därför vi anpassar varje lösning utefter varje kunds unika förutsättningar. Vi har inga fasta priser eller paket, istället skapar vi lösningen baserat på en noggrann audit och kopplar samman beröringspunkterna till en sammanhållen ”Going Forward”-plan.

På så sätt får du en skräddarsydd lösning som bygger på dina behov och verklighet, snarare än vad någon konsult vill sälja till dig.

Audit:

L

01 Audit

Ett upptäcktsmöte där vi kartlägger dina nuvarande och framtida behov.

L

02 Skräddarsydd offert

Vi presenterar ett skräddarsytt paket som är all inclusive. Offerten är total, utan dolda avgifter eller annan shady prissättning. WYSIWYG.

L

03 Utrullningsfas

Vi börjar kontinuerligt implementera de olika lösningarna. Du har en dedikerad Success Manager från ENA som håller reda på allt, komplett med schemalagda sprintmöten för att säkerställa att vi tar oss i mål.

L

04 Utvärdering & Optimering

En tid efter lanseringen har vi ett uppföljningsmöte enbart om hur vi kan driva framgången ytterligare. Varje förslag och data som vi tar med till bordet har verifieras av oberoende tredje part.

Varför Oss

Upplev skillnaden endast en passionerad oberoende mediebyrå och digitalbyrå kan erbjuda. Vi levererar framtidens lösningar till företag oavsett storlek – idag.
Säg hej och låt oss “Blow Your Mind”

#01

E-post & Telefon är passé. Hos oss får du en dedikerad chatt där du ser om och när vi läst ditt meddelande. Kundnöjdheten? Genom taket.

 • Dedikerad kanal
 • Videosamtal
 • Bifoga filer
 • 18h beläggning/dygn

Native svenska, tyska, engelska

#02

Slipp svängdörrar. Hos oss har du en dedikerad success manager, som håller i samtliga processer från ax till limpa. Rätt bra va?

 • Rak kommunikation
 • Matchning mot behov
 • En enda kontaktperson
 • Ständig återkoppling

Projektledare med multikompetens

#03

Vi står och faller med varandra. Vi är prestigelösa och formbara, men samtidigt brutalt ärliga. Full transparens är enda vägen framåt.

 • Avstämningar
 • Utbildning
 • Benchtesting
 • Oberoende rådgivning

Third party audits

"
"

Why

Vi är en ärlig, transparent oberoende mediebyrå (Agency of Record). Vi distribuerar din mediabudget där vi kan få maximal ROI, inte där vi får störst kickback (som är standardpraxis i vår bransch).

Sedan Covid-19 är stora flashiga kontor ett minne blott. Genom att hålla omkostnaderna på ett minimum kan vi istället fokusera på att leverera högteknologiska lösningar till en oöverträffad avkastning per investerad krona.

Synergieffekten i våra kontor i Sverige, Singapore och Portugal gör att vi kan vi erbjuda 18 timmars effektiv backoffice.

Genom ett globalt nätverk kan vi tillhandahålla engagerad personal på följande språk: svenska, engelska, tyska, spanska & mandarin.

Vi skapar varumärkesidentiteter, digitala upplevelser, marknadsföring och webbdesign som kommunicerar & uppnår marknadsföringsmål (Och även ser fantastiska ut).

Out N’ About

ENA tror att erfarenheter och utbyte mellan olika kulturer ger ett rikare liv, roligare liv och dessutom ger oss som individer möjlighet att angripa utmaningar från fler håll.

Vi finns idag i Sverige, Singapore samt Portugal och har flerspråkig personal som alla lever sina liv som de anser vara bäst. Vissa möter morgonen med att klyva Atlantens vågor med en surfbräda, andra har daytrejdat lite innan de sätter sig för att utveckla. Oavsett tror vi på att frihet föder livsglädje som i sin tur smittar av sig i allt vi gör. 

Upplev den sanna digitala transformationen som endast en oberoende mediebyrå / digitalbyrå kan erbjuda. Vi är fantastiskt stolta över att hjälpa våra kunder att utvecklas. Vi erbjuder morgondagens lösningar – Idag.

– En kurerad lista av våra övriga tjänster. Klicka på plustecknet för att läsa mer.

Oberoende mediebyrå

Vi är den enda mediebyrån som erbjuder fullständig transparens och investerar våra klienters medel helt utan kickback eller provision. Vårt enda mål är att maxa effekten, minimera kostnader och ständigt nå ATH för ROI’en.

Data Analytics

Vi tillhandahåller en omfattande uppsättning dataanalysverktyg. Vi kan spåra var din webbplats blöder intäkter, upptäcka outnyttjade affärsmöjligheter samt övervaka webbplatsens prestanda. Kort sagt: allt från CRO/UX/UI till avancerad 360° cross media-enhetsdatasammanslagningsanalys (puh!) samt mätning av offlinekonverteringar.

Branding

Retusch, evolution eller revolution? Vi erbjuder skalbara lösningar utan övre gräns. Från en grundläggande logotyp till total förvandling med nytt visuellt språk, inredning, intranät, pitchdecks, skräddarsydd klädlinje – en sömlös sammansmältning av de konstnärliga, visuella och toppteknologiska lösningarna som finns på marknaden.

Digital Distribution

Vi distribuerar all media endast genom säkra kanaler och vitlistade sajter, och har även tillgång till exklusiva Walled Gardens. Se till att ditt varumärke är synligt i rätt sammanhang med rätt budskap till rätt målgrupp, var de än är, vem de än är och oavsett vilken enhet de använder.

Still Here?

Om du har hängt med så här länge så tycker vi verkligen att du borde slänga iväg ett meddelande och se hur vi kan hjälpa dig framåt. – Säg hej och låt oss “Blow Your Mind”

tjänster

DIGITAL DESIGN

MARKETING

BLI #1 PÅ GOOGLE

CONSULTING

övrigt

VÅRA KONTOR

KARRIÄR

SWEDEN

SINGAPORE

PORTUGAL

Important Pages

Stäng