fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Webb

HELHETSLÖSNING TILL NORRLANDS STÖRSTA STÄDFÖRETAG

Vi har under en längre tid hjälpt Välstädat i Norr att flytta fram de digitala positionerna. Allt från en väldesignad hemsida anpassad för konvertering, luftig copy – till en smart chattlösning för att fånga upp besökare & avancerad SEO. Resultatet är en hemsida som sjuder av inkommande kunder som hittat till rätt städföretag.

DESIGNFILOSOFI

Som av ödets nyck så är de flesta av hemsidorna i Välstädats bransch extremt röriga; bilder och texter om vartannat, gärna flera typsnitt (Comic sans!) i flera färger (Rosa!). Utifrån en redan satt grafisk profil valde vi istället att dra inspiration från bl.a. lyxiga resorts. Tanken är att sidan ska andas ”allt kommer bli OK”. 

TEKNIKEN BAKOM

Sidan är egentligen relativt straight forward, men under huven är sidan juice’ad med kraftig SEO (Sökmotoroptimering) vilket lett till över 70-talet topplaceringar på Google. Detta genererar ett konstant inflöde av köpklara kunder, oavsett om det gäller privat, företag eller Välstädats flyttservice.

 

Installerad chatt med smarta CTA / triggers gör det möjligt för Välstädat att direkt kunna fånga upp kunden på hemsidan och har på kort tid blivit en betydande säljkanal.

 

Tydliga offertformulär minimerar återkopplingar till kund och möjliggör en rak & tydlig kommunikation från Välstädat. Dessa är dessutom skräddarsydda efter landningssida, för att maximera konverteringen och minimera ett plottrigt kontaktformulär med 100 fält att fylla i.

 

Luftig hemsida med stämningsfulla bilder och en lättsam men skarp copy bidrar till att denna städjätte ändå känns familjär och välkomnande.

RESULTAT

En clean hemsida i kombination med en omfattande SEO & hårt optimerad Google Ads-kampanj gör hemsidan till den enskilt starkaste motorn för inkommande leads. Vi producerar även löpande content åt Välstädat till sociala medier i form av foto & film – läs mer HÄR.

VILL DU OCKSÅ SYNAS HÄR?

SE ÄVEN

Branding

En omsorgsfull rebranding av ett av Norra Sveriges mest kända och äldsta varumärken.

Branding

Bodens stadshotell behövde en ansiktslyftning när det kommer till bildspråk och en modern grafisk profil. Detta blev resultatet;

Annonsering

ENA förvaltade under perioden oktober - december 2019 Fritz Olssons marknadsföring i digitala kanaler. Detta blev resultatet;

Webb

Fritz Olsson, Grundat 1904, valde ENA som affärspartner för sin digitala förflyttning. Ny grafisk profil, komplett E-handel med koppling till Instagram, Klarna, samt foto,...

Vi är en fullservicebyrå, digitalbyrå, webbyrå samt oberoende mediebyrå. Copyright ©2020 ENA