Connect with us

Hi, what are you looking for?

KONTAKT

 

KRISTOFFER NORD – CEO / CD

Grundare av företaget /  Projektledare

Nås på: 072-2517664

 

PER ERIKSSON – MD SING. / COO

Grundare av företaget / Dataanalys

Nås på: 070-5521299

 

LINUS GRANBERG – K.A.M

Projektledare / Kreatör / Videograf / Foto

Nås på: linus@ena.se

 

JENS ÅKERLUND – CONTENT CREATOR

Videograf / Klippning / Grading / Kreatör

Nås på: jens@ena.se

 

FRIDA HERDENBERG – ART DIRECTOR

Webb, E-handel / Grafisk design / Foto

Nås på: info@ena.se

 

VERONIKA GRANQVIST – DESIGNER

Grafisk design / Illustrationer

Nås på: info@ena.se

KOMMUNIKATIONS - BYRÅ I BODEN & LULEÅ

Företags kommunikation har gått från envägskommunikation till att idag ha en dialog med kunder över flera plattformar. Samtidigt bidrar de nya medierna till att allt fler slåss om kundernas skärmtid.

I det ”mediebrus” som råder gäller det inte bara att ropa högst eller oftast. Det gäller att kommunicera smart, genomtänkt, säljande, kreativt och målmedvetet. Här kommer ENA in som er kommunikationsbyrå. Vi hjälper er skapa effektiva kommunikationslösningar och tar helhetsansvar för allt ifrån strategiupplägg till produktion och publicering. Vi vill att våra kunder ska ligga i framkant på en marknad som idag saknar gränser.

SÄLJANDE KOMMUNIKATION

Kommunikation är för oss att öka lönsamhet & skapa nöjda kunder. Exempel på lösningar vi erbjuder: Kampanjer, PR, Sociala medier, Säljstöd, Webbproduktion, Sökmotoroptimering, Annonsering, Filmproduktion, Systemutveckling, Google Ads (Adwords), Profilreklam, Affärsutveckling.

Vi är en modern kommunikationsbyrå som tänker på helheten. Inte bara det visuella utan också vad som är säljdrivande. Hos oss har du en kommunikationsbyrå som gör allt från digitala plattformar med egen kundportal för SEO och digital annonsering, till grafisk produktion, film / foto / animering / allt inom profilreklam samt medieplanering. En kommunikationsbyrå – alla möjligheter.

Vi är en fullservicebyrå, digitalbyrå, webbyrå samt oberoende mediebyrå. Copyright ©2020 ENA