fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Annonsering

CASE: SEO ÖKADE FÖRSÄLJNINGEN MED 10 MILJONER

Med SEO (sökmotoroptimering) och Google Ads från ENA ökade en av våra kunder sin försäljning med 10 miljoner under ett år.

VAD ÄR GOOGLE ADS?

Google Ads (före detta Adwords), är sättet att driva köpklar trafik till sin hemsida via sponsrade textannonser på Google. Du blir garanterad topp 4-placering. När 97% av svenskarna börjar ett köp på Google & 80 % klickar på de fyra första resultaten är det affärskritiskt att ha en strategi för Google Ads.

VARFÖR ENA SOM GOOGLE ADS BYRÅ?

ENA är en kvalificerad Google Ads-partner, vilket innebär att vi fyller högt ställda krav från Google när det kommer till kompetens, kvalitet och transparens. ENA’s medarbetare genomgår löpande kompetensutveckling och vi optimerar alla större kampanjer tillsammans med vår dedikerade kontaktperson på Google. ENA har också tagit fram ett unikt rapporteringsverktyg för att ytterligare gå i bräschen när det kommer till ”Vad får jag för mina pengar?”.

VARFÖR ENA SOM GOOGLE SEO BYRÅ?

ENAs anställda har arbetat över 10 år med SEO och har en djup förståelse i hur, varför och vad det är man ska sökmotoroptimera för att lyckas med själva grundbulten; Få fler köpklara kunder till sin hemsida. Öka sin försäljning. Få fler rätt typer av kunder.

RESULTAT

Genom att löpande optimera Google Ads-kampanjen har vi lyckats sänka den totala spenden (Hur mycket man betalar varje månad) samt driva mer relevant trafik till hemsidan. För SEO är 70% av sökorden topp 4. Sammanlagt har ENA’s leverans bidragit till en total ökad försäljning om 10 (tio) miljoner kronor.

MISSAR DU OCKSÅ KÖPKLARA KUNDER VARJE DAG?

SE ÄVEN

Branding

En omsorgsfull rebranding av ett av Norra Sveriges mest kända och äldsta varumärken.

Branding

Bodens stadshotell behövde en ansiktslyftning när det kommer till bildspråk och en modern grafisk profil. Detta blev resultatet;

Annonsering

ENA förvaltade under perioden oktober - december 2019 Fritz Olssons marknadsföring i digitala kanaler. Detta blev resultatet;

Webb

Fritz Olsson, Grundat 1904, valde ENA som affärspartner för sin digitala förflyttning. Ny grafisk profil, komplett E-handel med koppling till Instagram, Klarna, samt foto,...

Vi är en fullservicebyrå, digitalbyrå, webbyrå samt oberoende mediebyrå. Copyright ©2020 ENA